Novi Sad
09.08.2011.
17:20 > 12:44
Iako je po zakonu obavezna, novosadska inspekcija, po prećutnom dogovoru s gradskim vlastima, izbegava kažnjavanje gradskih komunalnih preduzeća, čak i kada se otvoreno oglušuju o njene naloge.
  • pawlle

    10.08.2011 19:10
    kakvo idiotsko objasnjenje zivka , pa kako gradjanima ne oprostite dugove zato sto nemaju para !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10.08.2011 08:20
    @H1n1
    ..mozda ste mislili na FINASIJSKU granu na kojoj sedi

    da se njoj ne zameri
  • Bla

    10.08.2011 08:11
    .
    Evo primera u mojoj ulici. Dosli iz toplane raskopali ulicu, pocupali tri metra zivice. Varili i ostavili rupu dva meseca... Posle dva meseca dosli iz put-a i zakrpili. I dalje ne dostaje tri metra zivice. Takodje su jos iscupali kuglu, koju nisu vratili i trotoar od ciglica se poceo odvaja zato sto nisu dobro zatrpali i utabali rupu... Grad ima jedinstven nacin radova, a to je ofrlje...
  • h1n1

    09.08.2011 23:03
    niste normalni
    ako mislite da će gradonačelnik da seče granu na kojoj sedi.
  • Uncas

    09.08.2011 22:24
    ...Ocigledno im krenula izborna kampanja,pa sad odjednom ima para za SVE,i rupe,i obilaznice,i Bulevari...Kad sam vec kod Bulevara,da pomenem i onaj na Telepu koji zavrsavaju od pre neki dan-a ko zna kad ce,jer po najnovijim informacijama Manual se ne pomera,iako ga Bulevar sece na pola,cak sta vise,koliko je sve danas bolesno govori i odluka Manuala da svoja vozila umesto u dvoristu parkiraju ispred"ne bi li ih zakacio koji kamion,ili bager"tj kako bi usporili radove!!!
    Mislim da je vreme da nadlezni proglase zabranu parkiranja i malo posalju Pauka na doticnu adresu...
    Inace ce i tih 500 m kopati cele zime!
  • Lalla

    09.08.2011 20:52
    i kod mene nema planirano...
    Zivko;
    ukoliko nema sredstava u programu....nece imati efekta...pa inspektori mogu pisati kazne!!!!...
    I kod mene nisu planirana srestva za kamere. RTV-javni servis,placanje parkinga u PARKING SADU,za racije na bicikliste u KAFIC ZONI....
    ali racuni,a bogami i kamata stize ako ne platim......
    a ja sam moju penzijicicu posteno zaradio...
    a porez se opet od mene otima...a novaca nema...ili odu na plate partijsko-rodjackih podobnika u javnim i inim radnim mestima!!!!!
    Druze Tito,skrenusmo sa puta,
    Sad nas je@ i kurta i Murta!!!!!!!!!!.....
  • Gradjanin

    09.08.2011 20:50
    Gosp. Makaricu!
    Citaoci 021 Vas verovatno podsecaju na nedovoljno inteligentne kada ste u stanju da izjavite ovako nesto. No, cini mi se da ste Vi jedini kome nesto nedostaje. Za pocetak, nedostaje Vam dobar ukus u obracanju javnosti i slabo procenjujete svoje intelektualne sposobnosti. Da sam Vam pretpostavljeni, momentalno biste bili suspendovani. Kakva budalastina od izjave!
  • sosa

    09.08.2011 18:25
    Treba da se okupimo, pa da ih kolektivno opaučimuo u onom Strazburu!
  • Zakonodavni

    09.08.2011 18:17
    Zloupotreba sluđbenog položaja ??? ajde pročitaj šta piše u opisu tog krivičnog dela... protivpravan imovinska korist drugome ??? daj molim te kad nešto komentarišeš bar osnovno znanje je minimum !!!
  • Pera !

    09.08.2011 17:34
    Makaric
    Hocete da nam kazete kako J.Preduzecima niko nista ne moze.Dali postoji: zloupotreba sluzbenog polozaja i nesavesno poslovanje te dovodjenje u zabludu itd.
    Mi smo se mali rodili a sada smo veliki gospodine MAKARCU,ako im ne moze nista komunalna onda sigurno moze kriminalisticka policija.Pokusajte tako siguran sam da ce uroditi plodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna